Aktiviteter

På denne side kan du finde en oversigt over de aktiveter der afholdes af, eller anbefales af Danplus Aps.


Introduktions-seminar til Vegatest Expert apparatet. (Trin 0)

På seminaret præsenterer vi de muligheder, der er i Vegatest Expert’en. Deltagerne kan blive testet efter ønske. Vi fortæller om grundprincipperne i vegatesten:

  • Biologisk index.
  • %- test.
  • Yin/Yang-test.
  • Fejlsvingninger fra virus og bakterier.
  • Giftstoffer og tungmetaller.
Der udover fortæller vi om erfaringerne med testmetoden og hvorfor vi går ind for en certificering. Seminaret kan bruges til at finde ud af, om du har lyst til at arbejde med denne testfacon, om du vil gå på uddannelsen eller ikke. Du får mulighed for at afprøve testteknikken under vejledning. Seminaret foregår lørdag den 31. august 2019 kl. 10-15 eller lørdag den 28. september 2019 kl. 10-15. Pris 1000,- kr. inkl. materiale. Tilmelding og betaling senest 14 dage før arrangementet.

Dato: 31. august 2019
Sted: Sofienhøjvej 1, 2300 København S

Vegatest seminar for begyndere - trin 1

Seminaret henvender sig til de behandlere, der ønsker at uddanne sig og arbejde med vegatesten i deres klinik. Seminaret vil indeholde både undervisning og workshop, hvor deltagerne med støtte fra erfarne testere selv kan træne i Vegatestens muligheder. Der lægges vægt på at træne trykteknikken og få overblik over apparatets anvendelsesmuligheder. Det belyses, hvordan vi ser på sygdom, og hvad vi kan gøre for at hjælpe. Det er en forudsætning, at deltagerne har de nødvendige kundskaber i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Dato: 01-03. november 2019
Sted: Sofienhøjvej 1, 2300 København S