Produkter

Vegatest Expert

Vegatest Expert

Experten bygger på en udvikling, som man i Tyskland har foretaget over de sidste 25 år. Dette apparat indeholder mange forskellige funktioner til at teste, hvordan en krop fungerer. Der findes en energi-screening (rundt-om-måling), som kan fortælle om blokeringer, dårlig energistrømning. Der er lagt ca. 1500 indikationer fra ampuller ind i maskinen, ud fra hvilke man kan lave en vegatest og finde årsager samt behandling til en klient. I Experten findes også muligheden at lave SI-kort, som kan bruges til terapi. Impulser i 10 og 13 hertz kan benyttes til terapi, ligesom man kan måle tænder. Det hele kan skrives ud på en printer, der kan tilsluttes maskinen (ekstra udstyr). Man kan ligeledes til Experten i dag få et ekstra printkort, som indeholder 5000 indikationer (VDS1).

Hvid Ampulboks

Ampulbox

Til opbevaring og som tilbehør til vegatesteren kan fås disse lettere brugte ampulboxe. Der er plads til 78 ampuller. Ampullerne sidder godt isolerede i hvert deres rør med kulpapir omkring, så energierne ikke rammer hinanden. Det er let at arrangere ampullerne efter eget ønske og let at teste dem ved hjælp af en stift på toppen af boxen. Der er tilbud på boxene, så længe lager haves. Prisen afhænger af hvilken box du vælger. Med boxen hører minimum 7 stifter og tilslutningsledning til maskinen.

Testsæt v2

Testsæt

Dette program er fantastisk at arbejde med. Medicinerne arbejder via meridianer og chakra'er, dermed renses og opbygges på hele kroppen samtidig. I programmet findes tre Detoxer, som afgifter og syv Katatoxer, som svarer til hvert chakra. Meget ofte bruges en af hver for at hjælpe kroppen af med gamle belastninger. Man kan teste sig frem til hvilken kombination den enkelte har brug for. Indenfor dette program findes også symptommidler, svampemidler og virusmidler. For terapeuten er programmet overskueligt at arbejde med og for klienten er det enkelt at tage. Hvis du synes at det lyder spændende så kontakt os for at få et hæfte tilsendt eller få yderligere informationer.

Tomme Kasser

Tomme testkasser

For at organisere dine ampuller på din egen måde, kan du anvende disse kasser. Kasserne er solide med små kliklåse på forsiden. Der findes to størrelser på kasserne, en med plads til 45 ampuller og en med plads til 90 ampuller efter eget valg. Kasserne er foret med en bølget blå papindsats, så der er plads til de fleste typer ampuller. Ring for spørgsmål eller hvis du ønsker forslag til opsætning af din kasse.

Swabs Handsker

Mediswabs og Handsker

Med engangshandsker kan du beskytte dig selv, når du tester. Du kan let tage på ampuller uden at sætte aftryk, hvilket forringer ampullernes levetid. Og du rører ikke ved klientens hånd, hvis denne skulle have eksemer eller sår, ligeledes er du ikke involveret med dine energier i testen. Pris 15,- kr. + moms pr. sæt.

Med Mediswabs kan du holde en god hygiejne. Swabsene indeholder sprit, så du kan tørre sonde og håndpol af før brug. Områder som skal bruges til akupunktur kan sprittes af før nålene sættes i. De små servietter er lette at arbejde med. De ligger i æsker med 100 stk. til 60,- kr. + moms pr. æske.

Massageglas v2

Massageglas

Til bindevævsmassage og appelsinhud kan anvendes disse massageglas med gummibold. De fås i 6 forskellige størrelser, så det meste af kroppen kan behandles. Glassene er håndlavede af glas og kan derfor variere i størrelserne indenfor 10mm. Massageglas med bold fås i 6 forskellige størrelser fra 1 cm og op til 7 cm, den mindste anvendes ofte til ansigtet og den største til ryg. Vi leverer tillige glas uden bolde og ekstra bolde, hvis du skulle ønske det.

Duplex v2

Duplex Rayonator

Duplex IV i stål hjælper dig, hvis du påvirkes af jordstråler. Du kan koble E-smog og Rayonator på, så du kan tåle at opholde dig i elektromagnetisme eller andre stråler uden at blive alt for dårlig. Vi ved godt at disse påvirkninger er kommet for at blive, men nogle bliver så dårlige, at der må gøres noget. Duplex fra Rayonex kan være en løsning. Fra Rayonex findes også en lille Minirayonex, som du kan have i lommen, en TV Rayonex som kan sættes på computeren eller fjernsynet. Kontakt mig for yderligere informationer.

1 hånds Spiralpendul

Enhåndsspiralpendul

Med dette spiralpendul kan du finde stråler og elektromagnetisme, hvor du gerne vil måle det. Pendulet sættes i svingning lodret og når du møder et felt af stråler, så svinger pendulet rundt til højre eller venstre i en cirkel. Du bestemmer fra starten af, hvilke stråler du ønsker at måle for og pendulet reagerer på det og kun det. Du må bevæge dig langsomt frem ad skridt for skridt. Måler du et soveværelse, så måler du først på langs af sengene og derefter på tværs, så alle muligheder bliver kortlagt.

Energetix

Magnetsmykker

Lukket Grundlovsdag

Vi holder lukket Grundlovsdag, mandag den 5. juni 2023

Ferie lukket

Vi holder lukket fra Fredag den 12. maj og frem til Søndag den 21. maj,
begge dage inkl.